Serata Rafael de Luna Noua in Berbec - Echinoctiul de Primavara, joi 19 martie 2015

Calea nobila a Razboinicului! 

Mesajul lui Marte:

Singura intrebare pe care Marte vrea sa ne-o punem fiecare este: Ce-ti doresti cu adevarat? Raspunsul va fi o energie pura care ne va indruma pe cursul vietii noastre. Aceasta nu este o cale a egoismului. Odata ce dorintele noastre devin mature, ele determina bunastarea intregului creatiei si devin din ce in ce mai putin egoiste. Focul lui Marte ne va ajuta sa nu ne conformam limitarilor vietii, sa ne luam destinul in propriile noastre maini si prin dorintele noastre nobile sa participam la creatia vietii.

Darul spiritual al Lunii Noi in Berbec

Luna Noua in semnul Berbecului ne reaminteste ca viata nu e un parcurs pasiv, lenes, protejat, asigurat, ea este o aventura activa, eroica, asumata pe deplin. Este timpul sa reflectam la ceea ce ne dorim cu adevarat si sa fim atenti ca atunci cand defulam violent dorintele, vom deveni violenti la nivelul lumii exterioare. Dorintele sunt pure atunci cand le distingem intentia originara si daca ele se afla in armonie cu intreaga creatie.

Odata cu semnul Berbecului intram in domeniul focului, unde se calesc curajul, initiativa, entuziasmul, spontaneitatea, autocontrolul, increderea in sine si spiritul de initiativa.

In fiecare primavara, spiritul incandescent al  lui Marte reinvie, scotand la suprafata din pamantul inghetat, otravurile iernii si ale experientelor de viata tulburi. Acum este momentul cu voie buna, sa suflam otrava din paharul vietii noastre ca sa aducem lucrurile la lumina!

Timpul Berbecului este legat de echinoctiul de primavara, care functioneaza ca un portal de Lumina, prin care trecand constienti, putem sa ne echilibram dualitatea din noi insine si sa ne extindem constiinta spre nivelurile arhetipale ale universului. Guvernatorul spiritual al acestui moment este sephirot-ul Yesod din Arborele Vietii, care ne va pune in contact cu energiile creatoare ale timpului etern.

Luna Noua in semnul Berbecului ne aduce lectia spirituala  

In fiecare fiinta se afla un erou perfect echipat ca sa reuseasca sa escaladeze meandrele destinului si sa alchimizeze otrava vietii, in intelepciune si progres.

Cultivarea sanatatii  la Luna Noua in Berbec 

Luna Noua care marcheaza conjunctia dintre cele doua luminarii Soare-Luna, favorizeaza vindecarea interioara si de aceea, acum, capacitatea noastra de detoxifiere este maxima. Un program de cultivare a sanatatii pe moment de Luna Noua, face parte dintr-un stil de viata intelept, in care preventia problemelor de sanatate se realizeaza​ in cel mai bun moment, in acord cu ritmurile universale. 

Luna Noua in Pesti, sustine vindecarea organismului la nivel de: zona capului, dantura, musculatura, colecist, fiere, raniri, inflamatii. Oricine isi va face un program de detoxifiere in acord cu vibratia Lunii Noi, isi va amplifica foarte mult eficienta in a se vindeca. 

Materializarea obiectivelor cu ajutorul Lunii Noi  

Luna Noua este benefica atat in planul optimizarii sanatatii,​ cat si pentru a incepe actiuni inspirate, care sa conduca la imbunatatirea diferitelor aspecte ale vietii.

Pentru a sti care sunt domeniile de viata vizate de aceasta Luna Noua in Berbec in harta astrologica personala, trimite pe email datele tale de nastere, inainte de 19 martie 2015 ( ziua, luna anul, ora nasterii, localitatea) odata cu confirmarea participarii, pentru a primi informatia personalizata in timpul intalnirii. 

Practica Spirituala in acord cu Luna Noua 

Insanatosirea reala apare atunci cand ne conectam la o sursa mai inalta de energie, printr-o practica spirituala. 
Serata Rafael este dedicata unei meditatii speciale numita Meditatia Inimilor Gemene, care in trecut era transmisa doar celor mai avansati discipoli in Tibet. Acum ea este oferita publicului larg, pentru ca acesta sa aiba acces rapid la vindecarea interioara si la invataturi inalte. 

“Meditatia Inimilor Gemene este un pod catre invataturi foarte inalte, un adevarat dar primit de la marii maestri!” - maestrul Choa Kok Sui

Beneficiile Meditatiei Inimilor Gemene:      

-  Reduce stresul; 
-  Limpezeste gandurile si amplifica intuitia;
-  Creste multumirea, fericirea, pacea interioara si  bucuria de a trai;
-  E o forma de a servi planeta, prin intermediul binecuvantarilor;
-  Este activata forta de autovindecare; 
-  Imbunatateste relatiile personale si familiale;
-  Creste forta fizica si psihica;
-  Curata, intareste chakrele si aura (face corpul mai puternic si dinamic).

Cuprins: 

Semnificatii ale Lunii Noi in semnul Berbecului ​si personalizare pentru participanti​
Ritualuri aromatice pentru cultivarea sanatatii
Exercitii de purificare fizica si energetica
Respiratia pranica
Meditatia Inimilor Gemene pentru autovindecare si incarcarea energetica a proiectelor

Seminarul este sustinut de catre astrolog Cerasella Pere, joi 19 martie 2015, intre orele 18:30-21:00, la sediul CEDA,  str. Viitorului, nr 14, parter, sector 2, Bucuresti, tel. 0722 232810, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.centruleda.ro.

Pin It