Luna plina 15 aprilie 2014

Actiunile spirituale realizate in momentele de Luna Plina sunt considerate peste tot in lume, cele mai favorabile momente de practica spiritula deoarece, energia spirituala care vine catre pamant este la o cota maxima si poate fi asimilata mai usor, in special atunci cand se mediteaza in grup. Relatia noastra cu Ierarhia Divina poate fi mai stransa, pentru ca actiunile acesteia se intensifica in aceasta perioada, ajutand umanitatea sa evolueze. 

De aceea, momentele de Luna Plina sunt considerate adevarate sarbatori spirituale, prin intermediul carora putem primi foarte multa energie spirituala incarcata informational, in functie de zodia in care se afla Soarele. Este o oportunitate spirituala exceptionala pentru a reflecta si constientiza diferitele aspecte ale Divinitatii, concentrate in arhetipurile zodiacale, pe care le putem asimila in fiinta noastra.  

Fiecare Luna Plina se realizeaza pe o axa a zodiacului, Luna avand o dubla semnificatie:
1)     tipul de energie care se afla in interiorul formei
2)     mesager al influentelor Logosului Solar.

Pe 15 aprilie luna plina se afla in semnul Berbecului, semn de foc care are forta de a distruge sau de a recreea, in functie de disponibilitatea persoanei de a se purifica si elibera de limitarile care o constrang la involutie. Focul este un mare eliberator care face calea vizibila, clara si creste credinta in adevar. Berbecul reprezinta energia cosmica a inceputului, unde intr-un mod tainic inceputul si sfarsitul se intrepatrund si dispar limitarile legate de timp si spatiu. 

Acest moment de Luna Plina este foarte special pentru deoarece coincide cu Sarbatoarea Pastelui care il are in centru pe Christos, maestrul maestrilor, restauratorul iubirii pe pamant si al renasterii noastre. 

Experienta rastignirii lui Iisus, nu este de fapt concentrata pe moarte ci ne demonstreaza ca putem avea acces la o viata abundenta daca reusim sa ne eliberam de crucea materiei. Christos a venit să ne arate ca putem sa ne salvam viata si sa fim liberi de moarte, deoarece Sinele nostru este vesnic. Lectia rastignirii si a invierii este aceea ca natura noastra inferioara trebuie sa moara pentru ca sufletul nemuritor sa nu mai fie subjugat de catre materie. 

În fiecare an, crestinatatea sarbatoreste reinnoirea si restaurarea in fiecare dintre noi a samantei christice, pentru ca noi sa putem renaste in lumina si iubirea divina!

Eclipsa de luna in semnul Balantei din 15 aprilie 2014 arata ca urmeaza o perioada de circa 6 luni in care trebuie sa ne limpezim relatiile in viata noastra. Eclipsa genereaza o energie enorma pentru a conduce la transformari majore in viata fiecaruia. Indica necesitatea constientizarii calitatii relatiiilor pe care le avem, cu noi insine, cu partenerul, cu colaboratorii, cu cei apropiati noua si sa alegem ceea ce este mai bine pentru evolutia noastra. Sa fim atenti la emotiile noastre si la ceea ce iese la lumina in acest moment, pentru a ne putea da seama ce este bine sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine.

Eclipsa totala de Luna asociata cu Nodul Nord Lunar in Balanta semnifica oportunitati pentru viitor doar daca vom reusi sa ne asumam bilantul karmic al lectiilor relationale din trecutul nostru. Puterea noastra de control in acest moment este minima petru ca eclipsa de Luna aduce o reglare karmica pe care o vom constientiza ulterior.

Luna eclipsata ne cere sa pasim pe o cale noua in relatiile noastre, astfel incat armonia, pacea, frumusetea, iubirea sa fie treptele pe care sa le urmam catre desavarsirea noastra!

Astrolog Cerasella Pere

Pin It