2015 in viziunea Arborelui Vietii Kabbalistic

Cod de credinta 1:
"Experimentele arata ca prin concentrarea atentiei noastre modificam realitatea, sugerand ca traim intr-un univers interactiv."  Gregg Bradden

2015 este anul care va aduce la scara planetara vibratia lui 8, care reprezinta simbolul infinitului si care va facilita accesul mintii la constiinta cosmica.

Acest an va sparge barierele fricilor mentale care restrictionau accesul constiintei la inteligenta universala si va permite curgerea din ce in ce mai libera a noilor coduri de energie, prin care vom fi calauziti in evolutia noastra. Conceptele spirituale traduse inspirat in acest an intr-un limbaj accesibil logicii, vor conduce la spiritualizarea mintii care va putea ingloba atunci, profunzimea adevarurile universale in viata noastra.

Acest an este guvernat de Sephirot-ul Hod, care semnifica” Gloria Mintii iluminate”. Acest sephir ajuta la restructurarea mintii astfel incat sa intelegem adevarul vietii noastre cat si sa constientizam principiile si valorile inalte care guverneaza universul. Devotiunea pentru adevar ne va da accesul la cunoasterea autentica.

Capacitatea mintii de a materializa cu ajutorul energiei si al principiilor spirituale va creste exponential. Stiinta si arta de a transforma energiile negative in energii pozitive va fi un test de dat si o lectie spirituala esentiala de invatat in acest an. Sephir-ul Hod ne va calauzi sa invatam sa alchimizam si sa transformam situatiile distructive din noi sau din jurul nostru in intelegere, armonie si pace.

Anul 2015 este in conexiune cu planeta Mercur cea care guverneaza procesele gandirii. Mintea va face un salt de la ratiune la intuitie si se va deschide catre inteligenta universala. In acest an este important sa urmarim sa avem o comunicare cat mai clara si integra, care sa se bazeze pe echilibrul dintre minte si inima. Stabilirea unor relatii corecte si echilibrate cu mediul in care traim ne va sustine cresterea personala. In 2015 sunt favorizate: scrisul, comertul, arta magiei, calatoriile, invatatura, transmiterea de informatii.

Protectorul spiritual al acestui an este Arhanghelul Mihail, cel care ne poate aduce darul rabdarii si al intelepciunii. Darul spiritual al acestui an este sa experimentam si sa recunoastem Splendoarea Creatiei Divine in tot ceea ce exista. Aceasta viziune ne va permite sa ne purificam mintea de vibratiile joase si sa transcendem mai usor valurile negativitatii vietii.

Calea inteligentei iluminate ne va aduce mai aproape de invataturile inalte care ne vor inspira prin adevarurile lor profunde, sa dobandim fie o sanatate mai buna, putere de invatare mai buna, prosperitate, …tot ceea ce ca suflete este necesar sa experimentam ca sa evoluam.  

Despre 2015, din punct de vedere astrologic puteti afla la Serata Rafael de Luna Noua din 21 ianuarie 2015. 

astrolog Cerasella Pere

Pin It