Ciclul Kabbalistic al Soarelui (1 ianuarie-22 februarie), 27-28 ianuarie 2015

Puterea Inaltarii!  

Soarele este sursa luminii in vietile noastre si in intregul sistem solar. El reprezinta lumina constiintei si forta vitala care poate propulsa viata spre cele mai inalte realizari in noul an. 

Ciclurile kabbalistice permit accesul la intelegerea ordinii cosmice si la sincronizarea cu ritmurile de crestere universala, prin conexiunea lor inalta la Matricea Creatiei Divine din Arborele Kabbalistic al Vietii. Astfel, ne putem modela evolutia intr-un mod inspirat si rapid.

Cele 7 cicluri kabbalistice care dureaza fiecare 52 de zile, reprezinta o retea de tipare cosmice, care aduc in viata planetei si a noastra o anumita configuratie energetica si informationala. Daca constientizam semnificatiile fiecarui ciclu kabbalistic si directiile pe care acesta le traseaza subtil in spatiul in care traim, putem discerne cu intelepciune care sunt prioritatile noastre in acea perioada, pentru a fi cat mai eficienti.

Ciclul astrologic kabbalistic al Soarelui reprezinta energia inceputului de an si cuprinde in structura sa puterea transformarii obiectivelor si a viselor noastre in realitate. Soarele este cel care ne sustine cel mai mult cresterea, dezvoltarea, afirmarea creativitatii si curajul de a actiona. 

Sephirot-ul Tifareth, guvernatorul divin al aceastei perioade, ne inspira sa ne centram in constiinta de sine pentru a directiona personalitatea noastra catre energiile sufletului. Astfel, putem accesa o viziune mai inalta asupra directiei noastre de evolutie pe parcursul intregului an. Rolul acestui sephir este sa ne ajute sa ne echilibram viata si sa construim prin creativitatea noastra ceva care sa ne permita sa stralucim. Pentru a realiza armonia vietii avem nevoie de sanatate si vindecare. In acest sens, protectorul divin al acestui sephirot este Arhanghelul Rafael, cel care ne va calauzi in aceasta perioada ca sa ne vindecam ranile fizice si sufletesti.

Ciclul astrologic kabbalistic al Soarelui, ne invita sa fim jucatori activi in crearea propriei realitati. In acest fel ne putem armoniza la fluxul de crestere universala. Misiunea lui este sa ne sprijine: ca in loc sa traim preziceri sa ne creem propriile profetii!

Cuprins:

-Descrierea ciclului kabbalistic al Soarelui;
-Modalitati de sincronizare la acest ciclu, pe nivel social si personal;
-Arborele Vietii Kabbalistic: planul care sta la baza creatiei Universului;
-Sephirot-ul Tifareth: viziunea frumusetii;
-Purificarea si armonizarea sephirot-ului Tifareth in fiinta noastra; 
-Alchimia interioara; 
-Guvernatorul spiritual: arhanghelul Rafael, Vindecatorul lui Dumnezeu 
-Meditatia Kabbalistica “ Eu Sunt”.
-Realizarile spirituale in ciclul kabbalistic al Soarelui: constiinta centrata, misterul frumusetii sistemului solar, exprimarea energiilor sufletului in viata noastra.
-Locul puterii spirituale: Muntele Sufletului !​

Evenimentul este sustinut de Cerasella Pere, astrolog, si va avea loc in zilele de 27 si 28 ianuarie 2015, intre orele 18:30-21:30, la sediul CEDA, str Viitorului nr 14, parter, sect.2, tel. 0722 232810, 0728 101860, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.www.centruleda.ro.

Pin It