Buletin Astrologic - Fortele Restaurarii Christice activate de catre Eclipsa de Luna

Sarbatoarea Universala a Crestinatatii!

In perioada 20-23 martie 2016, fortele cosmice ne sustin energetic ca sa ne transformam viata intr-un mod creativ si frumos, fiind puse la dispozitia noastra din abundenta.

Configuratia astrala a Lunii Pline din 23 martie vine cu o incarcatura energetica si spirituala foarte puternica, care va genera mari transformari in constiinta oamenilor.

Asocierea dintre Luna Plina, cu Eclipsa de Luna si cu portalul Echinoctiului de Primavara, va permite Fortelor Restaurarii Christice, activate de catre Ierarhia Divina, sa impulsioneze umanitatea sa urmeze Calea, Adevarul si Viata, pentru ca fiecare fiinta sa-si implineasca planul divin pe pamant. 
 
In intreaga lume, se sarbatoreste  in aceasta perioada a Lunii Pline, Festivalul Eastern-Sarbatoarea Crestinatatii. Acum, oamenii, indiferent de apartenenta lor religioasa, celebreaza venirea lui Iisus Christos, invatatorul umanitatii, cel care a ancorat energia Iubirii Divine pe pamant. Este un moment exceptional pentru a accesa constiinta christica si de a primi darurile spirituale oferite de catre ierarhia spirituala intr-un mod unic, celor care fac o practica spirituala intr-un astfel de moment.
 
Eclipsa de Luna care se va produce pe fundalul acestei Luni Pline la 3 grade in semnul Balantei, va aduce o energie imensa, orientata catre alinierea relatiilor la scopul vietii noastre. Energia unei eclipse se resimte cel mai mult cu trei zile inainte si trei zile dupa producerea ei, dar efectele se vor manifesta in urmatoarele luni. In aceasta perioada, emotiile pot deveni foarte intense si pot genera dezorientare pe masura. Este un moment care poate produce crize profunde sufletesti, pentru a ne ajuta sa constientim necesitatea unor schimbari in relatiile noastre.
 
Eclipsa va scoate la lumina ceea ce trebuie sa modificam, sa eliminam, sa imbunatatim  sau sa adaugam vietii noastre din punct de vedere relational, pentru a ne simti impliniti. De asemenea, eclipsa se va ocupa si de lucrurile restante, de problemele neglijate, de relatiile care ne tin pe loc.
 
Eclipsa de Luna se va produce in apropierea Nodului Nord lunar in semnul Fecioarei, ceea ce va accentua aspectul karmic al schimbarilor relationale, care vor avea loc in viata noastra. Codul etic, pur, curat, devotional, ordonat, al Fecioarei, va impregna calitatea relatiilor noastre. Pentru unii vor apare relatii care, chiar ii vor ajuta sa-si vindece sufletul. Aceasta Eclipsa de Luna, conjugata cu Nodul Nord in Fecioara, ofera oportunitati, recompense, noroc si fericire, celor care-si doresc sa intalneasca persoana potrivita, cu care sa faca relatia de cuplu ideala.
 
Totodata traversam in aceasta perioada portalul Echinoctiului de Primavara, care marcheaza la nivel universal, echilibrul dintre energia masculina si energia feminina, ce permite transcenderea polaritatii si unitatea spirituala cu tot ce exista. Este un moment magic, in care ne putem reechilibra atat de profund la nivel fizic, emotional, mental si spiritual, incat sa facem un salt evolutiv catre destinul nostru cel mai inalt, daca cerem acest lucru intr-un moment atat de special.  
Portalul energetic pe care-l deschide echinoctiul permite ca noile coduri evolutive, in special cele legate de relatii, sa fie descarcate pe pamant, pentru a ajuta umanitatea sa evolueze.
 
Ne putem deschide inimile și conștiința pentru a primi in acest context cosmic atat de special, fortele de refacere energetica, de realiniere vibrationala  si renastere, care vin catre noi.
Ganditi-va la acest moment, dintre 20 martie-23 martie, ca la o busola divina ce ne arata directia buna, calea noastra spirituala, lectiile alese de suflet pentru a creste si evolua.
 
Întregul proces de evolutie universala tinde sa sustina la acest moment de luna plina, manifestarea binelui, adevărului și frumosului in viata fiecaruia dinte noi.
Sarbatoriti alaturi de noi si de familia planetara, acest moment de  renastere spirituala!
 
Astrolg, Cerasela Pere
Pin It