TELESCOP ASTROLOGIC - Luna Noua in Berbec, in 7 aprilie: Mesagerul Abundentei Universale!

Fii gata pentru un nou inceput!

Luna Noua in constelatia Berbecului, este  joi, 7 aprilie 2016, ora 14:23. 
 
Luna Noua este cel mai benefic moment pe parcursul unei luni pentru a demara noi proiecte, tratamente sau ritualuri necesare evolutiei noastre. Acum energia inceputului este foarte puternica si sustine materializarea dorintelor, mai ales cele care se refera la sectorul de viata unde se plaseaza Luna Noua!
 
 
Acest moment subliniaza importanta amplificarii in fiinta noastra a calitatilor martiene: curajul, increderea in sine, entuziasmul, initiativa, autoafirmarea, dinamismul, actiunea, vointa de a reusi. Arhetipul Berbecului este semnul luptatorului neclintit, care-si duce batalia cu atitudine de invingator. Este perioada cu cele mai multe oportunitati pentru a-ti croi un nou drum in viata. Cel mai mult conteaza in acest demers cat de mult credit iti acorzi tu singur. Acum, succesul depinde intr-o masura mai mica de factorii exteriori. Conteaza credinta in valorile tale si deschiderea profunda, de a te implica activ in transformarea pozitiva a vietii tale.
 
Sanatate 
Fizic: este un moment benefic pentru a face tratamente care vizeaza zona capului, afectiuni ale ochilor, urechilor, nasului. 
Energetic si psihoemotional: tehnici de purificare a mintii.
 
Ritualuri
Divinul Masculin in toate aspectele sale iluminate.
 
Configuratii speciale
 
Luna Noua in semnul Berbecului face conjunctie cu Uranus 
Indica necesitatea alinierii dorintelor noastre la scopuri mai inalte, legate de menirea si contributia noastra la binele acestei lumi. Este un semn ca progresul poate apare brusc prin intermediul unor prieteni sau a unor conjuncturi legate de o fratie spirituala. Cu cat scopurile noastre vor fi mai divin integrate, cu atat vom beneficia la maxim de impulsionarea spirituala a acestui moment. Este important ca in aceasta perioada sa ne folosim la maxim intuitia si sa fim receptivi la mesajele primite de la ghizii nostri spirituali.
Luna Noua in trigon cu Saturn
Indica ca noile inceputuri pot favoriza planul profesional si ca este necesar sa ne planificam viitorul daca dorim sa ne implinim dorintele. Este necesara o viziune inalta (Uranus) si apoi sa construim pe termen lung viitorul pe care ni-l dorim. Este posibil sa primim un bonus karmic pentru meritele spirituale pe care le-am manifestat pe parcursul acestei vieti.
Luna Noua in cuadratura cu Pluton
Suntem atentionati sa nu ne folosim puterea personala in scopuri egoiste, ci sa ne aliniem la misiunea noastra, cu motivatia de a fi o contributie cat mai inalta la binele acestei lumi. Capacitatea noastra de transformare depinde intr-o mare masura de purificarea subconstientului si de vindecarea emotionala.
Aspect specialSaturn retrograd  in perioada 25 martie - 13 august 2016
Timpul isi incetineste ritmul, totul se desfasoara mai lent. Este necesar ca in aceasta perioada sa renuntam la anumite planuri si sa ne revizuim radical unele idei. Este o perioada de reorganizare interioara. E bine sa devenim mai exigenti si mai responsabii cu noi insine in sens constructiv. E intelept acum sa ne bizuim cel mai mult pe fortele proprii.
 
Se recomanda in aceasta perioada: 
-sa ne reevaluam trecutul si sa tragi concluzii din propriile greseli; 
-sa ne gasim noi puncte de sprijin;
-sa ne organizam viata de zi cu zi, munca, odihna; 
-sa ne facem ordine acolo unde este necesar.
 
Luna Noua este un mesager al Abundentei Universului, care aduce catre noi daruri speciale prin care suntem asistati, ajutati si impulsionati, in evolutia noastra. 
Sa onoram aceste daruri de Luna Noua prin angajamentul nostru launtric de a renaste mai fericiti si impliniti!
 
Astrolog Cerasella Pere
Pin It