Vindecarea este o alegere - Retreat cu Lise Bourbeau, mai 2016

https://youtu.be/veGAxH7gpBA

Te-ai gandit vreodata ca Vindecarea este o alegere pentru care poti sa optezi in orice moment al vietii tale? 
Cu totii ne nastem avand rani ale sufletului : respingerea, abandonul, umilirea, tradarea si nedreptatea. Constientizarea si gasirea mijloacelor pentru a le vindeca, face parte din planul nostru de viata. 

​Incepand cu 1998,  in fiecare an, Lise Bourbeau propune o tema speciala pentru o calatorie-atelier in cele mai deosebite locuri din lume. 

Dupa India, Mexic, Bali, Insula Pastelui, in 2016 a decis sa vina in Romania. 
Impresionata de frumusetea si valorile autentice romanesti, traditionale si actuale, Lise Bourbeau va  sustine in perioada 15 – 24 mai 2016, retreatul cu tema «Vindecarea celor 5 rani ».

https://www.facebook.com/events/500480330131055/

Iata ce spun cei care au participat anul trecut la acest workshop, organizat in Insula Pastelui

Atelierul facut cu Lise a fost un cadou extraordinar al vietii. Sunt extraordinar de fericit. Am putut sa imi inteleg reactiile, ceea ce este o realizare. Imi ocup din ce in ce mai mult locul in viata mea si am incredere ca merg in directia potrivita. In ceea ce priveste schimbarile, am putut in sfarsit sa ma orientez in alta directie in domeniul profesional. Multumesc pentru aceasta ocazie!

Sylvan (Paris)

Ne-am intors din Bali incarcati energetic. A fost pentru noi un moment special. Lucrul cu Lise si eficacitatea ei extraordinara! Experientele energetice si spirituale! Impartasirile intre participanti! Multumesc pentru acest atelier care a fost extraordinar la toate nivelurile, una dintre experientele cele mai bune din viata mea. Am trait intalniri minunate atat cu ceilalti cat si cu mine insami. Vreau sa ajung sa stapanesc instrumentele invatate astfel incat sa imi pot intalni celelalte frici si sa pot avansa in viata asa cum imi doresc. Va multumesc pentru tot si va doresc sa continuatiaceasta munca minunata care a fost perfecta pentru mine.

Betti

A fost o minunata saptamana  de vacanta in care am apreciat foarte mult grupul si dialogurile cu ceilalti participanti. De obicei, cand revin din vacanta, sunt putin "down" la ideea de a ma intoarce in rutina cotidiana, insa de data asta, cu Lise si participantii la acest workshop " Asculta-ti Corpul", ma simt energizata si dinamizata, gata de a trece la actiune pntru a-mi realiza dorintele.

Claudine

Pentru desfasuratorul evenimentului apasati aici http://www.centruleda.ro/new/en/travels/sacred-and-mysterious-spaces/77-journey-to-sarmizegetusa/309-retreat-with-lise-borbeau-in-romania-15-24-may-2016 

Pin It