Curs integrativ de nutritie pentru transformare personala pe anul 2015, 4 februarie 2015

Cursul din 7 februarie, include un segment detaliat pe transformarile externe – ale fizionomiei...Si cum sa inversam procesul imbatranirii interne si externe.
Nimic nu este intamplator!
Daca pe fata ne apare un rid, un cos, o pata sau alte semne, ele nu sunt deloc intamplatoare. In cadrul acestui seminar invata de ce anumite semne apar si de ce in zone specifice ale fetei sau ale corpului. 
In curs vom afla: de ce cade parul din anumite zone ale capului (functie de organul /organele afectate), de ce se face matreata, de ce apar ridurile, care sunt cauzele lor profunde si cum putem remedia aceste cauze si multe, multe altele...cititi detaliile de mai jos.
Recentele sarbatori v-au lasat putin ingreunati si poate un pic nemultumiti de excesele care se intampla in acest sezon? 
Parca au inceput hainele sa ne mai stranga, mai ales in talie si parca nu ne simtim prea bine si cautam sa ne recapatam energia cu cafele, dulciuri si chiar si mai multa mancare? 
Daca aceasta este vestea proasta, vestea buna este ca exista metode rapide, logice si usor de aplicat de a reveni la forma initiala, sau chiar mai bine de atat. 

Gusa, pielea pufoasa, fata rotunda si pufoasa, „roata de rezerva” din jurul abdomenului si chiar sanii la barbati, nu sunt facuti din grasime ci sunt semne ale inflamatiei.  

Inflamatia este cauza majora a imbatranirii si a bolilor.  
Inflamatia este raspunsul natural al corpului la agenti patogeni, toxine, stres sau traume. 
Cand ceva anume streseaza corpul, acesta raspunde prin a se umfla, in efortul sau de a se vindeca. Aceasta inflamatie este binevenita atunci cand exersezi prea mult la sala si portiunea respectiva se umfla pentru a reface tesuturile, cand te tai, cand iti rupi un picior, sau dupa o operatie etc. Aceasta este inflamatia acuta si este benefica, este o inflamatie de vindecare. 
Insa atunci cand inflamatia devine cronica si dureaza luni sau ani, aceasta incepe sa cauzeze probleme.
Imagineaza-ti ca ai facut o operatie la genunchi sau o extragere de masea si inflamatia nu se mai retrage. Nu te simti bine si nici nu arati bine atunci cand duci pe picioare o inflamatie cronica.  
Inflamatia cronica este cauza comuna si sta la baza celor mai grave 3 boli din lume, principalele cauze ale mortalitatii:

  •  diverse afectiuni cardiovasculare,
  •  diverse forme de cancer
  •  diabet

Inflamatia este deasemenea o cauza in bolile autoimune si in unele probleme mentale. Inflamatia este o stare care se instaleaza incet si in secret, devenind aproape o stare „naturala” uneori greu de constientizat. 

Cursul din 7 februarie explica foarte bine acest fenomen si prezinta in doua parti: 

PARTEA 1 – INFLAMATIA SI REZOLVAREA ACESTEIA

  • Factorii care conduc la inflamatie, chiar de la cele mai fragede varste, ce alimente si stari duc la inflamatie
  • Cum evitam inflamatia, ce alimente nu cauzeaza, ci vindeca inflamatia (cu accent pe hrana vie, dar se explica si schema optima nutritiva pentru cei care nu doresc sa devina vegetarieni)
  • Cum stopam, reducem si eliminam inflamatia: idei de meniuri, bauturi si activitati
  • Cum revenim la sanatate si la kilogramele ideale: exemple practice

Partea 1 include servirea unui meniu cu cel putin 6 feluri de hrana pentru mic dejun, pranz si cina. 

PARTEA 2 – PROBIOTICELE – REPOPULAREA INTESTINALA CU BACTERII BENEFICE

  • Ce sunt probioticele?
  • De ce avem nevoie zilnica de ele?
  • Cum le prepa​r​am acasa simplu si ieftin? – exemplu practic

Partea 2 include servirea unei gustari generoase ce cuprinde un fel principal de mancare asortata cu salata probiotica. 

Preturile pentru acest curs sunt:

Cursul complet include PARTEA 1 + PARTEA 2 si are pretul de 200 lei. 
Pentru cei care efectueaza plata unui avans de 100 lei pana pe 30 ianuarie se aplica o reducere de 40 lei, costul final fiind de 160 lei. 
Cursul complet se desfasoara intre orele 10.30 - 18.00.

Exista varianta participarii doar la PARTEA 2 (cursul de probiotice), iar acesta are pretul de 80 lei - la o plata integrala pana pe 30 ianuarie se aplica o reducere de 15 lei. 
Cursul de probiotice se desfasoara intre orele 15.30 - 18.00.

Evenimentul va fi sustinut de Mihaela Gheorghita, nutritionist, si va avea loc sambata, 7 februarie 2015, la sediul CEDA din str. Viitorului nr. 14, parter, sector 2, Bucuresti, tel.: 0722 232 810, 0728 101 860. 

Pentru rezervari si detalii de plata va rugam sa ne scrieti la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Rezervarea ferma se face in baza platii integrale sau a unui avans de 50% pana la 30.01.2015 in contul: 
Mihaela Gheorghita RO 09 RZBR 0000 0600 12587533 Raiffeisen Bank ​- Agentia Titan​

Va dorim un an cu impliniri si transformari asa cum vi le doriti!!!

 

 

 

Pin It