Evenimente

Calatorie in Muntii Buzaului, la vestigiile rupestre, 18-20 octombrie 2019


Sunteti invitati la o calatorie initiatica in locuri de putere, aflate in unii centri energetici ai Romaniei!
Veniti sa descoperim vestigiile rupestre din Muntii Buzaului, constructia de megaliti, un spatiu unic, care demonstreaza locuirea acestor locuri din timpuri stravechi, un adevarat panteon natural si spiritual, numit si “Athosul roman de la curbura Buzaului”, cu izvoare arheologice si scrieri necunoscute, inca din paleolitic, un spatiu al multor mistere!

Implineste-ti Misiunea Personala cu Saturn în Capricorn in 2018 - 2020!


Saturn în Capricorn este cel mai important tranzit astrologic al anului 2018!
Marchează o schimbare majoră in plan social si personal in urmatorii 3 ani.  Niciodată nu a fost un moment mai bun pentru ca oamenii sa inteleaga care este misiunea lor personala in aceasta viata. Saturn este garantul cosmic care ne asigura ca nimic nu va putea sta in calea implinirii menirii noastre, daca ne vom asuma 100% acest lucru.

Portalul Echinoctiului de Toamna, 22.09.2017, workshop 18.30 - 21.30


Echinoctiul de Toamna face parte din Resetarile Universale Majore care ne aliniaza la Echilibrul Universal.
Marcheaza inceputul Toamnei si momentul in care ziua devine egala cu noaptea. Este timpul cand armonia perfecta intre energiile primordiale feminine (YIN) si masculine (Yang) creaza oportunitatea unui restart si a unor mari schimbari in viata noastra!

ECLIPSA DE SOARE, workshop duminica 20 august 2017, 15.30-19.00, la Constanta


Eclipsele sunt codul rosu prin care Universul ne anunta ca a venit timpul transformarii! Cel mai bun mod de a raspunde la apelul unei Eclipse este sa asculti foarte atent vânturile schimbarii si constient sa creezi ceva NOU!

Eclipsele te ajuta sa urci foarte sus pe scara Universului, pentru ca sa vezi de pe un nivel superior de constiinta harta vietii tale si directia evolutiva spre care sa te indrepti.

Managementul Timpului Universal - Ciclul Puterii Superinteligentei, miercuri 28 iunie 2017, 18.30 - 21.30

Trecerea Pamantului prin Centura Fotonica in 2012, marcheaza inceputul translarii energiei Timpului Fizic la Timpul Universal.
Noua tehnologie a Timpului Universal se bazeaza pe Cele 7 Cicluri Planetare care emit pe parcursul a 7 saptamani, cat sunt fiecare active, programele cosmice care propulseaza pe un nivel superior evolutia vietii in acel moment!

MANAGEMENTUL TIMPULUI UNIVERSAL - Ciclul Puterii Personale, 30 mai, 18.30 - 21.30

 Ciclul Puterii Personale - distanta dintre chemarea eternitatii si raspunsul tau!
Trecerea Pamantului prin Centura Fotonica, incepand cu 2012, a marcat momentul inceputului translarii energiei timpului fizic la Timpul Universal.
Noul “Sistem de Operare” functioneaza pe baza celor 7 Cicluri Planetare, care pe parcursul a 7 saptamani, in care sunt fiecare active, transmit Energia Cresterii Universale perfecte evolutiei vietii din acel moment.

Forta Cresterii Universale - Ciclul lui Marte, 25-26 aprilie, 18.45-21.30

Managementul Timpului Universal
Odata cu trecerea Pamantului prin Centura Fotonica, a inceput procesul de translare a Timpului Fizic la Timpul Universal. Noile coduri de functionare ale Timpului pe planeta Pamant sunt indicate de Cele 7 Cicluri Energetice Planetare. Fiecare Ciclu Planetar emite Energia Cresterii Universale perfecte pentru evolutia ascedenta si rapida din acel moment.

RETREAT 17 - 19 martie 2017; ECHINOCTIU de PRIMAVARA - Portal catre Timpul Universal


Locurile sacre reprezinta puncte cheie in care conexiunea cu energiile subtile se face intr-un mod mult mai puternic si evident​.
Retreat-ul nostru se desfasoara intr-un moment cosmic de mare insemnatate, portalul echinoctiului de primavara, atunci cand se produc resetari energetice majore la nivel planetar, un moment exceptional de echilibrare si armonizare intr-o maniera constienta.

Managementul Spiritual al Timpului, 3-4 februarie 2017

De ce in Univers totul functioneaza in echilibru si cu minim de efort?

Managementul Spiritual al Timpului este cheia de acces la Harta Ciclurilor Energetice Universale, care indica directiile de evolutie cele mai favorabile pentru atingerea succesului material si spiritual, intr-o stare de flux.

Puterea Materializarii - Startul unui nou ciclu de 9 ani! seminar luni, 19 decembrie 2016, 18.30-21.30

Provocarea majora pe care o traim acum, este lipsa timpului!
Timpul a devenit cea mai importanta resursa si cheia indispensabila pentru a ne echilibra viata si a progresa. Contractia timpului unei zile, la mai putin de 24 de ore, face din viata noastra un raliu contracronometru, in care alergam sub stres pentru a reusi sa trecem linia de sosire, cu cat mai multe lucruri bifate din lista noastra zilnica.

Sa ne descoperim harta comorilor la Sarmizegetusa, in timpul Solstitiului de iarna 20 - 22 decembrie 2016.Sunteti chemati la o noua calatorie de suflet in spatii sacre aflate in muntii Romaniei, intr-un moment de mare sarbatoare cosmica. Celebram solstitiul de iarna in Muntii Orastiei, la Sarmizegetusa, atunci cand portile cerului sunt deschise si lansam in Univers proiectele noastre pentru noul an, intr-un cadru magic, de sarbatoare, in jurul unui mare foc alchimic.

COSMOVIZIUNEA INCA - eveniment cultural, conferinta si mini-retreat inedit in Romania, cu scriitorul peruan Don Jorge Luis Delgado, 18 si 20-22 ianuarie 2017


Va invitam la un eveniment cultural, o conferinta si un mini-retreat inedit în România, condus de scriitorul Don Jorge Luis Delgado, invitat in documentarele BBC de pe History Channel despre cultura inca, autor al cărții “Trezirea Andină: un Ghid Inca în Misticul Peru” și al lucrării in curs de lansare, “Pachacuti: Întoarcerea la Fericire”.

Luna Noua in Sagetator - la rascruce de drumuri - 29 noiembrie 2016 14:18

Luna Noua este mesagerul ceresc al noilor inceputuri.

Luna Noua ne provoaca sa gasim o noua abordare a unei probleme sau a unui domeniu de viata; ne aduce posibilitatea sa ne eliberam de toate conceptiile invechite si de tot ceea ce este perimat; ne ajuta sa privim dincolo de convingerile noastre vechi, ca sa descoperim ceva nou despre noi si univers.

COACHING ASTROLOGIC de LUNA PLINA 11.11.2016, ora 18.30

Spiritualizarea Prosperitatii

Luna Plina din data de 14 noiembrie 2016, pe axa Taur (Luna) - Scorpion (Soarele), reveleaza conexiunea dintre puterea interioara si puterea de a materializa dorintele noastre. Drumul catre prosperitate porneste din constientizarea acelor daruri personale unice, care ne pun in rezonanata cu abundenta universala.

Cele Trei Oglinzi Eseniene-seminar despre Simbolul Vietii; 28-29 octombrie 2016

Suntem Lumina pura!

Acest seminar prezinta aspectele teoretice si practice necesare intelegerii si construirii Simbolului Vietii in cele trei corpuri eterice (dublurile eterice material, psihic si mental), semnificatia centrilor de constiinta si de constienta, cat si modul cum putem conecta acesti centrii pentru mentinerea si imbunatatirea sanatatii.

Portal de Echinoctiu - Coaching Astrologic: miercuri, 21 septembrie 2016

     Coaching Astrologic, 21 septembrie 2016
Odata cu Echinoctiul de toamna din 22 septembrie, ora 17:21, vom intra in ultima faza a anului, in care ne mai putem mobiliza sa materializam telurile pe care ni le-am propus sa le realizam in 2016.
Echinoctiul de toamna este un moment de cotitura, care ne poate reorienta destinul pe un alt nivel de evolutie!

Luna Plina "Goodwill" Alinierea Pamantului la Vointa Divina! luni, 23.05.2016, 18.45-21.30

Cea mai importanta practica energetica si spirituala pe parcursul unei luni este cea de Luna Plina!
Meditatia de Luna Plina este o ceremonie sacra care ne ofera posibilitatea sa asimilam constient in fiinta noastra o imensa energie spirituala, pusa la dispozitia noastra intr-un mod unic pe parcursul unei luni, pentru a ne purifica structurile fizice-subtile si pentru a ne impulsiona evolutia.

Telescop Astrologic - Marte, Generatorul Ascensiunii Planetare, retrogradeaza​. Inapoi spre viitor!

​Marte face acum o bucla inapoi, pentru a-si lua elanul necesar unui salt urias spre viitor.
Generatorul Ascensiunii Planetare este acum Marte, care va directiona mersul planetei si al nostru catre o noua dimensiune! 
Intre 17 aprilie-7 iunie, Marte va aduce o noua frecventa evolutiva la care e necesar sa ne acordam. 
​Puterea acestor vibratii ne va oferi sansa de a elimina blocajele acumulate in viata noastra si de a intra pe directia ascedenta a destinului nostru.