Servicii

Organizare evenimente

Organizam conferinte, festivaluri, sesiuni de dezbatere, workshopuri si tabere/retreaturi, in Romania, cu invitati nationali si internationali.

Organizam festivaluri de film si contribuim la realizarea si promovarea de filme documentare.

Scoala eseniana de metafizica cuantica

“Suntem Lumina Pura!”

Scoala Eseniana de Metafizica este bazata pe Simbolul Vietii, un sistem prezentat de Dr. Stylianos Atteshlisde, cunoscut ca Daskalos, si pe Misticismul Cuantic. Simbolul Vietii a fost pastrat de catre Esenieni si daruit Cavalerilor Templieri. In timp, diferite parti ale sistemului au fost facute cunoscut publicului larg, dar Daskalos a fost acela care l-a prezentat umanitatii in forma lui completa. 

Consultanta in domoterapie

Viata dumneavoastra raspunde perfect asteptarilor pe care le aveti?
Va bucurati de o sanatate buna?
Familia, casa, locul de munca sunt armonioase si prospere? Sau vi se intampla sa va simtiti inconfortabil in ambientul de zi cu zi? 

Tehnica Terapeutica Bowen

„Matricea originară a fiecărei fiinţe umane este de primă importanţă pentru înţelegerea adevăratei noastre naturi. Ea este cea în care îşi află obârşia sau din care se cristalizează această realitate. Ea este cea care poartă vibraţiile energetice aferente fiecărei forme materiale.

Remedii florale Bach

“ Şcoala medicală a viitorului nu se va interesa cu precădere de efectele şi de rezultatele finale ale bolii,…îşi va concentra eforturile pentru a instaura armonia între corp, minte şi suflet, care are ca rezultat usurarea suferinţei şi vindecarea bolii”- Dr. Edward Bach “Vindecă-te singur”.