Calatorie magica in Peru-Bolivia, 2-17 noiembrie 2024


Calatorie in Peru si Bolivia, intalnindu-l si pe Don Jorge Luis Delgado, autor al cartii „An Inca Guide to Mystical Peru”, scriitor si fin cunoscator al culturii Inca, un veritabil deschizator de “porti stelare” care ne va insoti in calatoria noastra experimentala in Valea Sacra pentru cateva zile. Alaturi de el si de Edgar sau Don Abel, alti intelepti ai locurilor de putere din Peru, vom participa la ceremonii si explorari in templele sacre pe care le vom vizita, descoperind toate legendele acestei civilizatii de mult apuse, o imersiune in cultura Inca.

Traseul propus este unul inedit, intr-un cadru natural de o frumusete impresionanta, descoperind intreaga tara si cultura care o reprezinta: Lima, capitala peruviana; Cusco, fascinantul oras sacru, de forma unei pantere si Templele din Valea Sacra, Coricancha-Templul Soarelui, Templul Pisac, Templul Sacsayhuaman, Templul Moray, Templul Ollantaytambo, Machu Picchu-Orasul Sacru de Cristal, un adevarat spectacol ca si punct de belvedere sau loc sacru de meditatie; Lacul Titicaca, numit si marea alpina, unde vizitam insula Taquille si Insulele Plutitoare Uros, Vortexul - Amaru Muru si Templul de la Sillustani, locuri de o energie telurica impresionanta, considerate de catre inteleptii Inca adevarate portaluri interdimensionale in conexiunea cu alte universuri, magnifice la momentul apusului de soare.In Bolivia continuam periplul nostru in descoperirea civilizatiei Inca, vizitand: Copacabana, Insula Soarelui si Insula Lunii aflate tot pe Lacul Titicaca, Templele Tiwanaku, orasul sfant al copiilor soarelui si Puma Punku, cel mai mare santier arheologic in aer liber aflat in lume la ora actuala, considerat rampa de lansare pentru vehiculele aerospatiale ale fratilor nostri stelari, Valea Lunii, orasul La Paz sau in partea finala a calatoriei, Uyuni-marele desert de sare, un peisaj absolut uimitor, unde vom fi cazati in hoteluri facute din sare si ne vom deplasa doar cu masini off-road prin spectaculoasa Rezervatie Eduardo Abaroa, cu lagune multicolore, gheizere si varfuri muntoase impresionante, de peste 6000 de metri, cu privelisti de o frumusete unica, Chuvica, Colchani, Insula Incahuasi, unde se afla cactusi giganti, infloriti, dar si la Vulcanul Tupac, considerat un important munte sacru, inainte de a ne intoarce acasa cu experiente de neuitat.

Itinerariu

Ziua 1 (2 Noiembrie – Sambata)
Sosire in Lima / Se innopteaza in Lima, cartier Miraflores, pe malul Pacificului-hotel 4*Seara libera pentru cina

ZIUA 2 (3 Noiembrie – Duminica)
AM: Zbor din Lima – Cusco
: Vizitam Templul Pisac si Targul traditional local Pisac, timp liber pentru pranz.
Se innopteaza in Urubamba, hotel 5* si cina (HB)

ZIUA 3 (4 Noiembrie – Luni)
AM: Valea Sacra – Vizitam Templul Ollantaytambo, pranz
PM: Valea Sacra – Vizitam Templul Moray si salinele Maras
Se innopteaza in Urubamba, hotel 5* si cina (FB)

ZIUA 4 (5 Noiembrie – Marti)
AM: Valea Sacra, ora 11.00 - Tren Vista Dom catre Aguas Calientes, pranz.
PM: Templele din Macchu Picchu, prima vizita
Se innopteaza in Aguas Calientes, hotel 4*(HB)

ZIUA 5 (6 Noiembrie – Miercuri)
AM: La rasarit, ne reintoarcem la Machu Picchu, timp liber pentru pranz
PM: Calatorim cu trenul dupa-amiza, catre Urubamba
Transfer cu microbuzul in Cusco, innoptam in hotel 4*, timp liber pentru cina (B)

ZIUA 6 (7 Noiembrie – Joi)
AM: Cusco - Vizitam Templul Soarelui, Coricancha si apoi turul orasului de aur, considerat si "Ombilicul Pamantului". Timp liber pentru pranz
PM: Vizitam Templul Sacsayhuaman langa Cusco.
Transfer cu microbuzul in centrul Cusco, innoptam in acelasi hotel 4*, timp liber pentru cina. (B)

ZIUA 7 (8 Noiembrie – Vineri)
Cusco - O zi libera, de rasfat si shopping sau optional de vizitat una dintre cele mai impresionante privelisti de pe pamant, Muntele Curcubeului, Rainbow Mountain, pana la aproape 5000 m. Drumul cu masina, si apoi pe jos sau pe cal, pentru cei mai afectati de altitudine, chiar daca suntem deja mult mai obisnuiti, reprezinta o experienta absolut fabuloasa. (B)

ZIUA 8 (9 Noiembrie - Sambata)
Calatorim cu autocarul din Cusco spre Puno, aprox. 370 km, peisaje de neuitat si oprire la niste pesteri spectaculoase pe care le vizitam.
Se innopteaza pe malul Lacului Titicaca, hotel 5* (HB cu lunch box)

ZIUA 9 (10 Noiembrie – Duminica)
AM: Ne deplasam cu o barca cu motor pe Lacul Titicaca - Insula Taquille si Insulele Plutitoare Uros
PM: Vizitam Templul Sillustani – Renasterea, un spatiu sacru memorabil la asfintit de Soare.
Se innopteaza in acelasi hotel 5*, pe malul lacului Titicaca (HB)

ZIUA 10 (11 Noiembrie - Luni)
AM: Vortexul Amaru Muru - portal interdimensional,
Formalitati vamale la frontiera terestra cu Bolivia. Lunch box.
PM: Suntem preluati cu un microbuz spre Copacabana-Bolivia.
Din port ne deplasam cu barca pe Insula Soarelui si Insula Lunii.
Se innopteaza in Copacabana, pe malul lacului Titicaca, hotel 4*, cina libera. (HB)

ZIUA 11 (12 Noiembrie - Marti)
AM: Calatorim o jumatate de zi cu microbuzul, bucurandu-ne de peisajele boliviene absolut uimitoare, ca sa vizitam Templul Tiwanaku, dupa masa de pranz.
PM: Vizitam Templul Puma Punku.
Se innopteaza in La Paz, intr-un hotel 4*, cina libera. (HB)

ZIUA 12 (13 Noiembrie – Miercuri)
AM: 5.15 - Transfer matinal la aeroport, zbor din La Paz catre Uyuni (Marele Desert de Sare).
Micul dejun intr-un restaurant local. Apoi, calatorim cu masini off-road in spectaculoasa Rezervatie Eduardo Abaroa, Laguna Colorata, Arborele de Piatra, etc. Picnic lunch.
Se innopteaza intr-un hotel de Sare din Colchani-Uyuni 4*, cina. (FB)

ZIUA 13 (14 Noiembrie – Joi)
AM: 9.30 dupa micul dejun calatorim cu masini off-road in desertul de sare si descoperim comunitatile locale de mestesugari care prelucreaza sarea si arta traditionala locala, apoi ajungem la insula cactusilor giganti, Inca Wasi, unde facem o drumetie pe jos, picnic lunch.
PM: calatorim cu masinile off-road pana la vulcanul Tunupa, iar la apus de Soare ajungem intr-o zona a desertului in care se afla un strat subtire de apa, iar cerul colorat, stelele si Luna se reflecta intr-un mod unic pe Pamant in aceasta oglinda de apa, oferind o experienta de neuitat.
Se innopteaza intr-un hotel de Sare din Colchani-Uyuni 4*, cina. (FB)

ZIUA 14 (15 Noiembrie – Vineri)
AM: 6.15 - Transfer matinal la aeroport, zbor in La Paz, de unde suntem preluati de un microbuz ca sa vizitam Valea Lunii, un canion spectaculos si in final La Paz city tour.
PM: Timp liber pentru explorarea orasului, shopping, pranz, cina in restaurante locale traditionale.
Se innopteaza in La Paz, intr-un hotel 4*.(B)

ZIUA 15 (16 Noiembrie – Sambata)
AM: 3.00 - Transfer matinal la aeroport, zbor spre Lima. Suntem preluati de un microbuz si avem un mic dejun. Optional ne cazam pentru cateva ore la un hotel 4* din centru si avem cateva ore de somn (~ 4h).
PM: 12.30 Lima city tour, optional vizitam muzeul aurului, timp liber pentru pranz, shopping.
Seara transfer la aeroport si zbor spre Europa.

ZIUA 16 (17 Noiembrie – Duminica)
Ajungem acasa cu amintiri de neuitat, pentru o viata.

OPTIONAL se poate studia si prelungi calatoria cu inca 2-4 zile pentru a face o expeditie la Markawasi-Sfinxul Peruan si insulele Balestas cu Nazca lines....

Deasemenea, cine solicita in mod exceptional poate opta si doar pentru programul scurt, exclusiv Peru 2-11 noiembrie, cu zbor intern Puno-Lima si apoi zborul international.


Pretul calatoriei de baza, din perioada cuprinsa intre 2-17 noiembrie este de 3950 euro/loc in camera dubla, pentru un grup de minim 15 persoane, fara a fi incluse zborurile internationale Bucuresti-Lima-Bucuresti, La Paz-Lima si zborurile interne, Lima-Cusco, La Paz-Uyuni-La Paz.
Pentru camera in regim single se adauga un supliment de 1050 euro.
Un grup mai mic implica o crestere a pretului cu 5-10%.

Preturile includ ceea ce este mentionat in program:
-cazare pentru 14 nopti la hoteluri de 4 si 5 stele;
-mesele asa cum sunt precizate in fiecare zi, 3FB/7HB/5BB, special sunt lasate libere optiunile de masa in Lima, Cusco si La Paz, pe lacul Titicaca, tocmai pentru a savura in mai multe localuri o bucatarie recunoscuta international;
-transferuri de la/spre aeroport in ziua sosirii si a plecarii intregului grup;
-transportul cu autocarul-microbuz pe durata intregului programul sau cu jeepuri in desertul Uyuni din Bolivia;
-calatoria dus-intors cu trenul VistaDom la Machu Picchu;
-taxa pentru cele 2 zile de intrare la Machu Picchu; alte taxe de intrare la toate siturile arheologice si rezervatiile naturale, atat in Peru, cat si in Bolivia;
-barca de viteza cu motor pana la/de la insulele plutitoare si Taquille - lacul Titicaca sau cu barca cu motor pana la/de la insula Soarelui si insula Lunii, in Bolivia;
-de asemenea, vom beneficia de prezenta unor ghizi locali profesionisti, dar si de participarea pe parcursul calatoriei noastre a unor ghizi spirituali, de talia scriitorului Don Jorge Luis Delgado (2-3 zile) si a lui Don Abel sau Edgar.

Preturile nu includ ceea ce nu este mentionat in program:
-viza pentru Bolivia, la intrarea terestra ~ 100 dolari in total sau gratis, in functie de acordurile bilaterale intre tarile noastre de la data respectiva,
-transferurile extra de la/spre aeroport pentru persoane separate de grup,
-mesele care nu sunt specificate (aprox. 25$/cina la un restaurant bun in Lima/Cusco),
-o cazare de cateva ore in Lima la intoarcerea din La Paz, inainte de zborul spre Europa (de anuntat la inscriere),
-excursia optionala la Rainbow Mountain,
-zborurile internationale, Bucuresti-Lima-Bucuresti si La Paz-Lima, nespecificate in program, cat si biletele de avion pentru cursele interne Lima-Cusco, La Paz-Uyuni-La Paz, care trebuie cumparate cu minim 120 zile inaintea plecarii, altfel poate creste semnificativ costul biletelor, (aprox.1650-1850 euro
-taxele de aeroport, asigurarea de calatorie, lucruri personale,
-tips-uri obligatorii (aprox.150 euro, aceasta fiind cultura locala).

Pentru INSCRIERE sunt necesare:
-Pasaport valabil minim 6 luni de la data returului in tara;
-Copie xerox pasaport;
-Avans de 1000 euro pentru rezervarea locului pana la 30.03.2024, apoi 2000 euro pana la data de 3.07.2024 si diferenta de 950 euro pana cel mai tarziu pe 30.09.2024.
-Programul activitatilor ar putea fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
-Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Peru.

SITUATII EXCEPTIONALE
-daca se renunta la participarea in excursie, cu mai mult de 60 de zile inainte de plecare, presupune o penalizare de 10% din costul total al excursiei;
-daca retragerea se petrece in perioada cuprinsa intre 90 de zile si 60 de zile inainte de plecare, presupune o penalizare de 30% din costul total al excursiei;
-daca retragerea se petrece in perioada cuprinsa intre 60 de zile si 45 zile inainte de plecare, presupune o penalizare de 60% din costul total al excursiei,
-daca retragerea se petrece in perioada cuprinsa intre 45 de zile si 30 zile inainte de plecare, presupune o penalizare de 75% din costul total al excursiei,
-daca retragerea se petrece in perioada cuprinsa intre 30 de zile si 15 zile inainte de plecare, presupune o penalizare de 85% din costul total al excursiei,
-daca retragerea se petrece in ultimile 15 zile inainte de plecarea in excursie, banii nu se mai pot returna in nicio proportie.

Itinerariu pe larg

ZIUA 1
PM: Sosire in Lima / se innopteaza in Lima
Transfer de la aeroport la hotel 4*, in cartierul Miraflores, pe malul Pacificului.
Seara este libera.

ZIUA 2
AM: Mic dejun copios. Zbor Lima – Cusco.
PM: Vizitam Templul Pisac si targul traditional local, poate unul dintre cele mai importante din Valea Sacra. Timp liber pentru pranz. La Templul Pisac vom calatori cu Apukunas (spiritele muntilor) si vom avea oportunitatea sa ne conectam cu Deitites Andini-Zeitatile Anzilor, care sunt protectorii nostri, stapanii, vindecatorii comunitatilor native. Vom vizita locurile sacre, templul Soarelui si al Lunii, templul Constelatiilor si templul Curcubeului. Vom admira constructiile perfecte care danseaza impreuna cu Cosmosul. Insasi traseul raului sacru, Urubamba, este considerat o reflexie terestra a Caii Lactee, ce conecteaza toate locurile sfinte ale Incasilor, de la Pisac, locul unde se afla mormintele stramosilor, pana la Machu Picchu, orasul de cristal. Transfer la hotel 5* in Urubamba, HB (mic dejun, cina).

ZIUA 3
AM: Mic dejun si apoi cu un microbuz descoperim Valea Sacra, vizitam Templul Ollantaytambo, care este considerat unul dintre cele mai importante temple din timpurile Inca si Pre-Inca. Vom explora in interior templele diferitelor elemente, bucurandu-ne de prezenta monumentului Condorului, de Fata Tunupa, de Templul Soarelui si multe altele.
Salinele Maras vor fi un alt punct de atractie al zilei, pur si simplu spectaculos.
PM: Vizitam apoi Templul Moray, care reprezinta un laborator experimental pentru agricultura in forma de spirala, insa noi il vom folosi intr-un mod foarte inaltator, asa cum ne-au transmis inteleptii Q’ero. In acest loc, vom merge intr-o ceremonie spre centrul spiralei activand cele sapte Chakre in cele sapte cercuri, pentru a ajunge in propriul centru al soarelui personal si, de aici, vom trimite mesajul nostru catre univers pentru acest timp si aceasta era. Vom practica exapansiunea Munay, Llankay si Yachay (iubire, putere si intelepciune). In aceasta initiere avem ocazia cea mai buna sa ne propunem indeplinirea celei mai arzatoare dorinte a sufletului nostru.
Transfer la hotel 5* in Urubamba, HB (mic dejun, pranz, cina).

ZIUA 4
AM: Micul dejun si apoi suntem transferati la gara, de unde luam trenul VistaDom catre Aguas Calientes, unde avem pranzul la hotel de 4* unde si innoptam HB (mic dejun, pranz). Aguas Calientes este un orasel aflat la poalele muntelui Macchu Picchu, iar dupa pranz vizitam templul orasului de cristal.
PM: Vizitam intregul ansamblu de la Machu Picchu, in care masculinul si femininul se afla intr-un perfect echilibru si armonie, bucurandu-ne de legendele si initierile din principalele lui temple, cum ar fi Wiracocha, Templul Soarelui, Templul Condorului... Seara este libera sa exploram bazarul celebru de la Aguas Caliente.

ZIUA 5
AM: Foarte de dimineata, mic dejun si la 5.30, avem oportunitatea sa ne reintoarcem la Machu Picchu chiar la rasarit. Aici vom astepta momentul perfect pentru a primi prima raza de lumina in inimile noastre. Ceremoniile Soarelui sunt initieri stravechi, pe care le vom invata de la ghidul nostru special. Putem fi prezenti la intelesul profund al luminii si campului electromagnetic ce vine de la Soare si Pamant, in perfecta armonie. Ne extindem darurile personale, acceptand si predandu-ne puterii noastre interioare.
Vom avea ocazia sa facem si ceremonii personale, intregul complex de piatra fiind un punct magnetic extrem de puternic. Fiecare invocatie de la Machu Picchu a dorintelor noastre este amplificata la proportii inimaginabile. Vom avea oportunitatea sa folosim mai mult decat toate cele cinci simturi. Magia acestui spatiu si arhitectura sa naturala unica sunt impresionante. Timp liber pentru pranz.
PM: Dupa amiaza ne reintoarcem cu trenul in Urubamba si de acolo calatorim spre Cusco, unde innoptam la un frumos hotel colonial de 4*. Timp liber pentru cina. (B)

ZIUA 6
AM: Dupa micul dejun, turul orasului de aur, Cusco, numit si ombilicul Pamantului, vizitam Templul Soarelui, Coricancha. Timp liber pentru pranz.
PM: Vizitam impresionantul Templu Sacsayhuaman, langa Cusco. Putem admira maretia stramosilor, sa ne conectam la elementele naturii si sa eliberam energia grea(Hucha), sa ne reconectam la ceea ce suntem si sa ne predam adevaratei noastre esente. Prin conectarea cu pantecul Mamei Pamant (Pachamama) si cu Sarpele simbolic (primul animal de putere al incasilor-intelepciunea) ni se ofera oportunitatea de a renaste.
Innoptam la un hotel colonial de 4*. (B)

ZIUA 7
AM: Micul dejun si Cusco - O zi libera, de rasfat si shopping sau optional de vizitat una dintre cele mai impresionante privelisti de pe pamant, Muntele Curcubeului cunoscut ca si Rainbow Mountain, la peste 5000 m. Un drum absolut fabulos!!! (B)

ZIUA 8
AM: Dupa micul dejun matinal calatorim cu autocarul din Cusco spre Puno si innoptam pe malul lacului sacru Titicaca, locul de nastere al Copiilor Soarelui (cca.380 km). Ne vom opri si la pesterile din munti.
Innoptam intr-un hotel 5*, HB (mic dejun, lunch box). Cina este libera.

ZIUA 9
AM: Micul dejun si apoi petrecem o zi pe malul Lacului Titicaca - Insula Taquille si Insulele plutitoare Uros.
O barca cu motor rapida ne va duce in mijlocul lacului Titicaca, acolo unde se gaseste Insula Taquille, iar linia energetica ce trece prin Muntele Shasta, din California, trece si prin aceste insule, recunoscute prin energia pe care o detin, de o vibratie foarte inalta. Pranzul pe insula.
La intoarcere mergem si la impresionantul sit arheologic de la Sillustani, care este un loc de o forta telurica remarcabila, la o mica poiana de unde este posibil sa fie vazut lacul Umayo si muntii. Ne vom conecta la Templul Focului cu Spirala Cosmica, un spatiu ce detine secretul renasterii, acolo unde ne vom reaminti ca suntem si noi Copiii Soarelui, transparenti, luminiosi, calzi si stralucitori. A privi asfintitul din acest spatiu, inseamna a ne creea o amintire deosebita pentru o viata.
Innoptam in Puno, pe malul lacului Titicaca, acelasi hotel 5*, cina libera. HB(mic dejun, pranz)

ZIUA 10
AM: Mic dejun matinal si apoi calatorim spre granita terestra boliviana cu o oprire inainte la Poarta Vortex Amaru Muru in Ajayu Marka, al carui nume stravechi este Willka Uta, Casa Soarelui sau Casa Divinitatii.
In acest loc vom face un exercitiu Solar care ne activeaza Soarele Interior in conexiune cu Tatal Soare. Accesand propriile celule ale Soarelui interior, deoarece celulele noastre sunt si ele mici sori, care emit biofotoni, vom putea experimenta corpul de lumina personal. La poarta interdimensionala, Amaru Muru, intram in cele doua coloane numite portile luminii, apoi in poarta divinitatii, totul in conexiune cu inimile noastre, care reprezinta celelalte porti catre divinitatea launtrica.
Ne vom indrepta cu autocarul nostru catre granita Boliviana, trecand pe la biroul de imigrari pentru a ne lua viza si a intra in tara. Avem pranzul la pachet.
PM: Odata ajunsi in Copacabana boliviana mergem cu barca pana la insula Soarelui si insula Lunii, pentru a vizita locurile sacre. Aici vor avea loc ceremonii pentru conectarea la spatiul si energia locului.
Innoptam in Copacabana intr-un hotel de 4*, cina libera. HB

ZIUA 11
AM: Dupa micul dejun, vom calatorii spre La Paz. In drumul nostru de o zi intreaga, cu peisaje magnifice, avem opriri ca sa vizitam Templul Tiwanaku (templul lui Wiracocha), templul tuturor religiilor: Kalasaya, unde se afla principalii monoliti, La puerta del Sol (Usa Soarelui), unde zeul soarelui "Inti" poate fi vazut tinand sapte serpi, simboluri ale Intelepciunii. Acestia reprezinta, de asemenea, si Cele Sapte Raze sau Cei Sapte ai Universului. Piramida Akapana este un punct magnetic unde se pot practica valoroase exercitii energetice. Avem pranz traditional.
PM: Vizitam Templul Puma Punku ca sa vedem pietrele megalitice ale acelui sit arheologic si sa ne conectam la energia cosmosului, la fratii nostri stelari. Puma Punku este unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume si se spune ca ar fi rampa de lansare a navelor extraterestre.
Innoptam in La Paz, intr-un hotel de 4*, cina libera. HB

ZIUA 12
AM: Transfer matinal si zbor din La Paz catre Uyuni (Marele Desert de Sare).
Mic dejun si apoi calatorie off-road cu Jeep-uri in Rezervatia Eduardo Abaroa, prin adevarate peisaje de poveste, ajungem la Laguna Colorada, intram apoi in marele Desert Siloli si observam Arbol de Pierda (copacii de piatra). Avem pranz sub forma de picnic.
Innoptam intr-un hotel din sare in desert, 4*FB (mic dejun, pranz, cina)

ZIUA 13
AM: Mic dejun si traseul excursiei cu jeep-uri continua intrand in Chuvica catre marea trecatoare din sare, Uyuni, la “Isla Incahuasi”, un loc special cu roci vulcanice si cactusi giganti. Continuam spre est, prin satul Colchani, unde localnicii produc sare. Ne vom bucura de un minunat apus de soare, iar la hotelul din sare vom innopta. Faptul de a petrece efectiv 2 zile si nopti in tinuturi ale sarii, la inaltimi cuprinse intre 3500-4000 m, ne asigura o purificare in sine a corpului si o claritate deosebita a mintii. Pranzul picnic deosebit!!!
PM: Calatoria noastra continua prin desertul de sare pentru intalnirea cu acest munte sacru al Boliviei, vulcanul Tupac. Va fi o experienta atat spectaculoasa, cat si initiatica si ne vom mai bucura de spectacolul desertului de sare, dar si de amintiri unice atunci cand vom pasii prin apa desertului din acea zona, in care apusul Soarelui si aparitia Lunii se reflecta pe Pamant in acelasi timp.
Innoptam intr-un hotel din sare in desert, 4*FB (mic dejun, pranz, cina)

ZIUA 14
AM: Mic dejun si zbor matinal din Uyuni spre La Paz. Suntem preluati de o masina si vizitam Valea Lunii, un canion precum o dantelarie, unic in felul lui si apoi turul orasului La Paz.
PM: Timp liber pentru pranz, shopping.
Innoptam in La Paz, intr-un hotel de 4*, cina libera. B

ZIUA 15
AM: Dimineata foarte devreme avem un zbor din aeroportul Alto La Paz spre Lima, simtind ca ceva semnificativ s-a transformat in adancul fiintei noastre. Aterizam la Lima, transfer pentru un mic dejun si optional check-in pentru cateva ore la hotel, somn. (B)
PM: 12.30, vizitam Lima, capitala peruana, fondata in 18 ianuarie 1535, este un oras istoric si paradisul unei perioade de mult uitate.
Optional o zi dedicata turului de oras, muzeelor (Muzeul Aurului).
Timp liber pentru pranz si relaxare pe malul Pacificului. Spre seara transfer la aeroport.

OPTIONAL se poate prelungi cu inca 2-4 zile pentru a face o expeditie la Markawasi, Sfinxul Peruan si insulele Balestas cu Nazca lines....


Pentru mai multe informatii
, puteti sa ne contactati: C.E.D.A - Centrul de Educatie si Dezvoltare prin Autocunoastere; Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: 0722 232810, Iuliana Chiriac

 

Pin It